Webbinar 6 mars

Från Manuellt till Magiskt: Sesols Resa med AI inom ekonomi

Webbinarium om hur du kan framtidsäkra din ekonomiavdelningen med AI, och vilka effektiviseringsvinster du kan hämta ut. Du kommer att få möta det kraftigt växande solkraftsföretaget Sesol och höra varför de har valt att implementera en AI lösning i sina processer.

Webinar Sverige 2024_March_BANNERS landing page 750 x 501 (2)

Semine, två gånger erkänt av Gartner® som en ledande aktör inom accounts payable automation, pratar om AI-baserad redovisning. Vilka fördelar AI ger ekonomifunktionen och vilka konkreta effektiviseringsvinster du kan uppnå.

Sesol delar med sig av sina erfarenheter med användning av AI, och de besparningar de har uppnått genom att använda AI för att hantera inkommande fakturor.

Vi kommer även visa en kort demo av vår AI lösning och hur den hanterar och automatiserar inkommande fakturor för att uppnå maximal automationsgrad.

Webbinariet passar för:

Webbinariet hålls den 6 mars kl. 09:00 och varar i 40 minuter. Det passar för dig som arbetar som CFO eller redovisningsansvarig eller controller och vill lära sig mer om hur AI kan förbättra processer, eller är  nyfiken på hur ny teknologi  ökar effektiviteten och träffsäkerheten i redovisningen.

Varför delta:

Oavsett om du redan har övervägt att implementera AI inom din ekonomiavdelning eller bara är nyfiken på vad AI kan göra för dig, är detta webbinariet en källa till inspiration och kunskap. Du kommer att få praktiska insikter i hur du kan öka effektiviteten, precisionen och kostnadsbesparingarna i din redovisningsprocess med hjälp av AI.


Agenda

09:00

Välkommen

Vilka fördelar kan AI ge ekonomifunktionen, och varför bör du välja en lösning som är byggd med AI som grund? Vi pratar kort om Semine och hur vi revolutionerar ekonomifunktionen med AI och maskininlärning.

09:10

Sesol, Sveriges ledande leverantör av solcellslösningar delar med sig av sina erfarenheter och hur de har framtidssäkrat och effektiviserat sin ekonomiavdelning. 

Varför har de valt att använda en AI-baserad lösning, och vilka fördelar har de fått efter att ha börjat använda SEMINE-plattformen

09:30

Kort demo av SEMINE-plattformen

Vi kommer att ge en kort demonstration av AI-lösningen SEMINE.

09:40

Tack för idag


Om föredragshållarna

https://info.semine.com/hubfs/Peter.jpg

Peter Gerward

Peter är Sales Executive på Semine. Peter har stor erfarenhet av effektivisering och optimering i företag.

https://info.semine.com/hubfs/Sweden/David%20Scherling%20Sesol.jpg

David Scherling

David  är CFO på Sesol, har många års erfarenhet av arbete med redovisning och ekonomi.

 

Om Semine

Semine är ett innovativt och snabbväxande företag som arbetar för att revolutionera ekonomifunktionen genom artificiell intelligens och maskininlärning. Över 10 000 organisationer använder SEMINE-plattformen, inklusive Norröna, Recover, OBOS, Heimstaden, Sesol och Norwegian. År 2023 erkände Gartner® Semine som en ledande aktör inom intelligent automatisering i sin 'Market Guide for Accounts Payable Invoice Automation Solutions"

 

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till webbinariet