Webinaropptak

Teknologiene som gjør økonomiavdelingens hverdag enklere - hva skiller dem?

- Opptak fra webinar med ALLSKOG og Regnskap Norge

13

Når du har bestemt deg for at du vil ta ny teknologi i bruk for å få en mer effektiv hverdag med færre rutineoppgaver, er det klokt å ta en titt forbi leverandør- og produktnavn for å vurdere teknologiene som ligger til grunn for løsningene. Hvilke muligheter finnes? Hva er egentlig kunstig intelligens og hvilke fortrinn gir det? Hva må til for at din bedrift kan ha utbytte av kunstig intelligens, og hva er egentlig forskjellen på RPA og kunstig intelligens?.

Praktisk informasjon:

Webinaret varer 30. minutter og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen.

Agenda

1)

ALLSKOG deler

Ellen Kristine snakker om sin prosess da de skulle velge nytt system for inngående fakturaprosessering. Hvorfor ønsket de å gå bort fra eksisterende løsning, og hvordan gikk de frem for å evaluere de ulike tilnærmingene og leverandørene på markedet? Hva var viktig for dem, og hvorfor landet de på SEMINE.

2)

Regnskap Norge snakker

Hans Christian vil på en enkel og kortfattet måte snakke om de ulike teknologi-alternativene, hva de opplever som utfordringer og muligheter ved hver av dem, og hva dette innebærer i praksis.

3)

Semine 

Inger modererer og deler refleksjoner underveis.

Om foredragsholderne:

https://info.semine.com/hubfs/Profilbilde%20Ellen%20Kristine%20Allskog.png

Ellen Kristine Støre Govatsmark

Ellen Kristine er direktør for økonomi- og finans i ALLSKOG. Hun har mange års erfaring fra lederroller innen finans og økonomi, samt diverse styrearbeid.

https://info.semine.com/hubfs/Profilbilde%20Hans%20Regnskap%20Norge.png

Hans Christian Ellefsen

Hans er leder for Teknologi og Innovasjon i Regnskap Norge. Han har mange års erfaring, blant annet som partner i PwC og Ernst & Young AS, samt ulike styreverv.

https://info.semine.com/hubfs/Inger%20PROFILBILDER%20504%20x%20504%20(9).png

Inger Eek Tronerud

Inger Eek Tronerud leder partnersatsingen i Semine. Hun har mange års erfaring fra Microsoft, hvor hun både har jobbet med utvikling av partnere og som kundeansvarlig.

Fyll in skjemaet for å laste ned opptak fra webinaret.