Webinaropptak

Hva skjer om økonomiavdelingen bare fortsetter å jobbe som i dag?

- Opptak fra webinar med Avarn Security.

12

Hva skjer på sikt hvis det trygge hele tiden får stå i veien for fornying? Ifølge en undersøkelse gjennomført av PwC, er gjennomsnittlige økonomifunksjoner seks ganger dyrere i drift enn de effektive. Å stå stille, er med andre ord å bevege seg bakover. Bedrifter har derfor valget: Fremtiden kan være noe dere utsettes for, eller noe dere skaper.

Praktisk informasjon:

Webinaret varer 30. minutter og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen.

Agenda

1)

Avarn Security deler

Skolt forteller om hvilke erfaringer de har gjort seg etter at de tok i bruk SEMINE i sitt arbeid, og ikke minst om hvordan det har hjulpet økonomiavdelingen å få bukt med tidstyver i hverdagen slik som for eksempel tolk og validering av fakturaene. Hvilke områder i fakturaprosessen sparer de nå mest tid på, hvordan ser automasjonsgraden ut i de forskjellige delene av prosessen, og hvordan jobber nå økonomiavdelingen annerledes med inngående fakruraprosessering.

2)

Semine forteller

Semine snakker om fordelene ved endring, og hvilke konsekvenser stillstand kan gi. Videre går hun inn på oppsiden for en økonomiavdeling ved å ta i bruk nyere teknologi slik som kunstig intelligens i inngående fakturaprosessering, og hvordan det kan gjøre økonomiavdelingens oppgaver mer spennende, og rollen viktigere.

Om foredragsholderne:

https://info.semine.com/hubfs/Profilbilder%20504%20x%20504%20Marianne%20i%20Avarn.png

Marianne Wold Aarseth,

Marianne har siden 2020 jobbet som økonomidirektør i Avarn Security,. og har lang erfaring fra ulike økonomiroller. Hun har en MBA fra NHH.

https://info.semine.com/hubfs/Profilbilder%20504%20x%20504%20Martine%20Solberg%20.png

Martine Solberg

Martine jobber i Semine som prosjekt- og teamleder i Semine, og hjelper våre kunder med å komme i gang med SEMINE. Hun har over 10 års erfaring fra å jobbe med økonomi og regnskap med fokus på system implementeringer. Før hun kom til Semine jobbet hun hos PWC Accounting. 

Fyll in skjemaet for å laste ned opptak fra webinaret.