Webinaropptak

Praktisk bruk av AI i eiendomsbransjen.

Hvordan kan økonomiavdelingen bruke AI for økt effektivitet, verdiskapning og trivsel? Bli med på webinar og hør hvorfor og hvordan Heimstaden, en av Europas ledende boligeiendomsselskaper, har tatt med SEMINE på sin transformasjonsreise.    

 

NIC_5931

I vårt webinar møter du Torstein Håland, Director of Finance Transformation i Heimstaden, en av Europas ledende boligeiendomsselskaper, og høre om økonomiavdelingens reise fra tradisjonell regnskapsføring til en effektiv teknologidrevet hverdag. Vi tar for oss AI-basert regnskapsføring for eiendom og går inn på bransjespesifikke utfordringer. Vi viser også hvordan SEMINE-plattformen konkret kan løse disse.

Agenda

1)

AI-basert regnskapsføring for eiendomsbransjen

Velkommen og en kort introduksjon til hvordan og hvorfor bruke AI på økonomiavdelingen. Vi ser også på ulike tilnærminger til måling av automasjon og automasjonsgrad, samt hvor mye tid som kan frigjøres på kort og lang sikt. Hvordan kan du med bare noen få tastetrykk få dybdeinnsikt fra linjedata tilgjengelig i et dashboard for å ta smartere, mer datadrevne beslutninger?

2)

Heimstaden deler sine erfaringer

Hvor kom Heimstaden fra i forhold til økonomistyring, og hvorfor valgte de en AI-basert løsning for å automatisere den innkommende fakturaprosessen både i Norge og internasjonalt? Hva har Heimstaden oppnådd, og hva ønsker de å oppnå i fremtiden? Hvordan jobber de nå annerledes, og hvilke fremtidige initiativer vil de jobbe med for å vokse videre med SEMINE-plattformen? Vi spør, Heimstaden foreller.

3)

Hvordan SEMINE-plattformen løser eiendomsspesifikke utfordringer 

Vi vil demonstrere og forklare hvordan SEMINE-plattformen gir deg muligheten til å håndtere eiendomsspesifikke utfordringer, inkludert forholdsmessig merverdiavgift, fakturaer uten bestillinger, manglende merking av fakturaer, og tildeling av dimensjoner.

Webinaret passar for:

Dette webinaret varer 30 minutter, og passer for deg som ønsker å øke effektiviteten og treffsikkerheten innen regnskap og samtidig lære hvordan AI kan brukes til å løse spesifkke utfordringer relatert til eiendomsbransjen og forbedre interne prosesser. Du jobber som CFO, økonomiansvarlig eller er ansvarlig for regnskap. 

Hvorfor delta:

Enten du allerede har vurdert å implementere AI i din økonomiavdeling eller bare er nysgjerrig på hva AI kan gjøre for deg, er dette webinaret en kilde til inspirasjon og kunnskap. Du vil få praktiske innsikter i hvordan du kan øke effektiviteten, nøyaktigheten og kostnadsbesparelsene i din regnskapsprosess ved hjelp av AI.

 

Om foredragsholderne:

https://info.semine.com/hubfs/Torstein%20Haaland%20Heimstaden.png

Torstein Håland

Torstein jobber som Director of Finance Transformation i Heimstaden. Han har 15 års erfaring fra regnskaps-og økonomiroller innen eiendom. Leder nå et team som jobber med langsiktige prosjekter innenfor CFO området, herunder implementering av felles systemer og standardisering av prosesser.

https://info.semine.com/hubfs/Profile%20photos/%C3%98yvind%20504%20x%20504.png

Øyvind Skarelven

Øyvind jobber som Sales Executive i Semine. Han har tidligere jobbet med store og små kunder innen eiendoms- og entreprenørbransjen, og kjenner derfor spesielt godt til bransjespesifikke utfordringer og muligheter for økonomiavdelinger. 

Fyll in skjemaet for å melde deg på webinaret.