Webinaropptak

De første 100 dagene med SEMINE

- Opptak fra webinar med Kaffebrenneriet.

14-1

Hva kan din økonomiavdeling vente seg hvis dere velger SEMINE? Hvilke konkrete oppgaver kan vi hjelpe dere med å automatisere, og hvordan prioriterer vi for å gi dere størst mulig utbytte på kortest mulig tid?

Praktisk informasjon:

Webinaret varer 30. minutter og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen.

Agenda

1)

Kaffebrenneriet deler

Kaffebrenneriet deler sine betraktinger og erfaringer fra de første 100 dagene med SEMINE. Hvordan har de opplevd prosessen fra signering til integrasjon til igangsetting? Hvordan jobber de nå annerledes, og hvilke fordeler ser de allerede etter 100 dager med SEMINE? Hvilken erfaring har de fra å jobbe med Semine etter igangsettelse? 

2)

Semine forteller

Snakker om integrasjoner og igangsettelse, og om hvordan vi jobber med våre kunder for å sikre at de får hentet ut mest mulig gevinst fra sine investeringer.

Om foredragsholderne:

https://info.semine.com/hubfs/Profilbilder%20504%20x%20504%20Morten%20Kaffebrenneriet.png

Morten Meiholt

Morten har rollen som økonomisjef i Kaffebrenneriet, og har lang erfaring fra ulike økonomiroller. Han har en Master i finans fra NHH. 

https://info.semine.com/hubfs/Profilbilder%20504%20x%20504%20Benedikte%20L.png

Benedicte Lillebostad

Benedicte Lillebostad jobbet tidligere som prosjektleder i Semine. Hun har hjulpet våre kunder med å komme i gang med SEMINE. Hun har erfaring fra regnskapsbransjen, og har blant annet jobbet for BDO.

Fyll in skjemaet for å laste ned opptak fra webinaret.