Webinaropptak

Den mest effektive motgiften mot økonomiavdelingens kanskje største tidstyv.

- Opptak fra webinar med Skolt.

11

Hva kan din økonomiavdeling vente seg hvis dere velger SEMINE? Hvilke konkrete oppgaver kan vi hjelpe dere med å automatisere, og hvordan prioriterer vi for å gi dere størst mulig utbytte på kortest mulig tid?

Praktisk informasjon:

Webinaret varer 30. minutter og passer for ledere og ansatte som jobber med økonomifunksjonen.

Agenda

1)

Skolt deler

Skolt forteller om hvilke erfaringer de har gjort seg etter at de tok i bruk SEMINE i sitt arbeid, og ikke minst om hvordan det har hjulpet økonomiavdelingen å få bukt med tidstyver i hverdagen slik som for eksempel tolk og validering av fakturaene. Hvilke områder i fakturaprosessen sparer de nå mest tid på, hvordan ser automasjonsgraden ut i de forskjellige delene av prosessen, og hvordan jobber nå økonomiavdelingen annerledes med inngående fakruraprosessering.

2)

Semine forteller

Vi mener (naturligvis) at SEMINE er den mest brukervennlige, effektive og fordelaktige veien til en mer moderne og automatisert økonomifunksjon. Men hva kan din økonomiavdeling vente seg hvis dere velger oss? Hvilke konkrete oppgaver kan vi hjelpe dere med å automatisere, og hvordan prioriterer vi for å gi dere størst mulig utbytte på kortest mulig tid? Her går vi ned i detaljene på SEMINE.

Om foredragsholderne:

https://info.semine.com/hubfs/Profilbilder%20Henrik%20%C3%85serud%20504%20x%20504%20(4).webp

Henrik Aaserød

Henrik jobber som autorisert regnskapsfører i Park og Anlegg som er en del av Skolt konsernet. Han har mange års erfaring fra ulike finans- og økonoimroller. Henrik og har også jobbet i regnskapsbyrå.

https://info.semine.com/hubfs/Profilbilder%20Fredrik%20Engen%20504%20x%20504%20.png

Fredrik Engen

Fredrik jobber i Semine sitt leveranseteam som prosjektleder og customer success manager. Han har erfaring fra regnskapsbransjen som teamleder og senior konsulent, blant annet fra kompetansehuset Azets.

Fyll in skjemaet for å laste ned opptak fra webinaret.