<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=3056068834492491&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Innsikt og analyse

Styrker økonomens evne til å prestere

Det er avgjørende for konsernets suksess at CFO og økonomidirektør er våken på mulighetene som ny teknologi gir. Store norske konsern kan automatisere nær alt av de inngående fakturaprosessene med SEMINE-plattformen. Når dette er gjort er veien åpen for vår nye funksjon som gir sanntidskontroll på alle kostnader, helt ned til hva hver enkelt krone i konsernet brukes på.

Vi har litt tabloid kalt nyheten for «økonomiavdelingens nye magiske styrkedrikk». Dette fordi økonomiavdelingen raskt får uante krefter til å hjelpe hele bedriften prestere bedre gjennom innsikt og analyser, på en måte som ikke tidligere har vært mulig like raskt og enkel.

NIC_5512

Automatiser, forstå og ta bedre valg

chart-icon

Med algoritmene i SEMINE-plattformen kan bedriften oppnå automasjonsgrader som ikke tidligere har vært mulig. Fordi hver linje på hver faktura blir lest får økonomiavdelingen sanntidsinnsikt på alle kostnader på tvers av konsernet ned til hver minst krone og øre

computer-icon

Norske konsern behøver smarte veier for å styrke egen konkurransekraft. Her kommer den magiske styrkedrikken inn med innsikt som imponerer i styrerommet. Vi hjelper dere forbedre likviditet og styrke marginene, og setter økonomiavdelingen i stand til å hjelpe andre avdelinger med fersk kunnskap.

shield-icon

Innsikt i alt knyttet til bedriftens kostnader gjør at alle ansatte kan ta mer informerte valg knyttet til leverandører, pengeflyt og investeringer, som igjen gir forutsetningene til å prestere bedre. Våre nye funksjoner skaper store forskjeller mellom de som våger og vinner, eller de som står igjen og henger.

 

video-background

Økonomenes nye magiske styrkedrikk

Vår nye funksjon bidrar til at norske økonomer blir verdensledende på innsikt og analyse. For å forklare dette mer grundig har vi lagd en guide som går i dybden på hvordan:

  • Økonomene i kjente norske konsern rigger seg for innsikt
  • Drive teknologisk omstilling med mennesker
  • Kjente norske professorer mener økonomene må tilnærme seg fremtiden
  • Internasjonal forskning peker på kunstig intelligens som en av økonomiavdelingens smarteste prioriteringer

Finn ut mer:

Les vår guide her!

Forside E-bok-2

Webinar med OBOS

Vi har tilgjengelig et webinar om hvordan OBOS bruker kunstig intelligens i økonomifunksjonen i dag, og hvordan de skal skape helt nye muligheter med analyse og prediksjon i årene som kommer.

OBOS deler sin visjon, reisen med SEMINE, effektiviseringsgevinster og erfaringer med intelligent automasjon. Og ikke minst hvilket potensiale de ser i løsningen fremover når det kommer til datafangst og prediksjon.

Se webinaret for å lære mer om hvordan AI-basert regnskapsføring styrker konkurransekraft, og finn ut mer om vår nye modul for innsikt og analyse. I webinaret hører du Hilde Rostad, Direktør digitalisering av økonomitjenester i OBOS og CRO, Daniel Karlsen i Semine.

 

OBOS (2)
video-background

Sparer 1,5 årsverk på fakturahåndtering

Premium er kjennetegnet på den urnorske klesgiganten Norrøna.
Det gjenspeiler økonomisjefens ambisjoner om å bruke kunstig intelligens for å skape bedre arbeidsdager, og bli den råeste økonomiavdelingen i sin bransje.

Birgitte Gran Fjellstad leder økonomiavdelingen i Norrøna. Her avbildet sammen med Sales Manager i Semine, Lars Mabro Carlsson,

- Semine skal flytte oss inn i fremtiden og vi gleder oss til mer skjer automatisk. I dag har vi en person som bruker store deler av arbeidstiden på å håndtere innkommende fakturaer.

Ved å automatisere mesteparten av fakturahåndteringen er forventningen å bruke minst 1,5 årsverk i organisasjonen til mer verdiskapende formål.

 

Les artikkelen om Norrøna

NIC_4764-1

Du må se det for å tro det

Vi vet vi bruker store ord for å beskrive våre nye funksjoner. Vi gjør det bevisst for at økonomer skal bli oppmerksomme på de nye mulighetene i vår plattform. Vi tror at SEMINE, og de nye funksjonene for innsikt og analyse må oppleves og «ses» før en økonomileder forstår hvor kraftig det kan være. Derfor tilbyr vi en hurtig demonstrasjon i form av et videomøte på 20 minutter. Det vil være mer enn nok for å gi et innblikk i hvordan ditt konsern kan styrke egne evner til å beslutte bedre, raskt og enkelt. Det er en game-changer som flytter økonomiavdelingen enda høyere opp i verdikjeden. Jo større konsernet er, desto større blir gevinstene.

Har du lyst til å se SEMINE i praksis? 

 

Book en demo her

yvonne