Webinar 

- Om digital omstilling i regnskapsbransjen

16. juni arrangerte Semine et webinar for ledere og andre beslutningstagere i byrå som leverer regnskap og lønn som tjenester. Regnskap Norge og Regnskaps Companiet delte sine tanker og erfaringer. Vi tok et dypdykk i automatisering og delte innsikt og råd til hvordan norske fageksperter kan ta digitale kvantesprang.

Sett av 1 time til å høre opptaket, og du vil lære om hvordan du kan komme i gang med din automatiseringsreise.

Agenda:

 

  • Regnskap Norge - digital status for bransjen i dag
    Hans Christian Ellefsen, leder Teknologi og Innovasjon i Regnskap Norge, oppsummerer digital status for bransjen i dag, beskriver trendene de ser og deler sine betraktninger om hvordan bransjen forandrer seg. Hvilken ny teknologi vil tas i bruk, og hvilke hindringer står i veien for god digital endring?

  •  Semine - dypdykk i automatisering
    Mathias Cook, Byråansvarlig i Semine, tar et dypdykk i automatisering. Han snakker om hva det er, hvordan det fungerer i praksis, hvordan innføre smarte nye funksjoner, til det å gjennomføre riktig opplæring for fagekspertene innen regnskap og lønn.

  • Regnskaps Companiet - den digitale endringsreisen
    Steinar Wehus, partner og autorisert regnskapsfører i Regnskaps Companiet, forteller om den digitale endringsreisen de har vært på, og om en konstant jakt etter ny teknologi. Hovedfokus er automatisering, forenkling, kundeopplevelse og økt lønnsomhet. Han forteller om hvilken endring de har gjort, hvordan byrået er rigget for omstillingen, og hva de har gjort for å få med seg ansatte og kunder på de mange spennende tiltakene.

 

Om Semine:

Semine er et norsk scale-up som har utviklet AI-plattformen SEMINE. Vi automatiserer regnskapsfunksjonen gjennom behandling av inngående fakturaer ved hjelp av maskinlæring og kunstig intelligens. SEMINE plattformen øker de ansattes arbeidskapasitet, fjerner repetitive oppgaver og gir muligheten til å realisere store kostnadsreduksjoner. Vi styrker de menneskelige brukerne med datadrevet innsikt og driver den digitale revolusjonen innenfor økonomifunksjonen.

Les mer om Semine her